Lilla Anna, mamma, lycka ring samt smycket unik!


Lilla Anna är det mindre hjärtat, en berlock som är handgjord i 925 silver och som är tillägnat alla barn som kämpar för sina liv! Anna är inskrivet i hjärtat och detta hänge tar jag ca 130 kr för beroende på aktuellt silverpris. (ca 2 cm)

Hjärta mamma, är ett hänge, som är dedikerat till min underbara mamma, med all kärlek. Jag har även stansat mina barns namn, så hon kan bära dem nära 50 mil bort! kostnaden för ett sådant smycke, utan kedja är ca 180 kr (ca 4 cm)

Ring Lycka, min egna ring, gjord med inspiration från min underbara familj! kostnad för denna ring ligger på ca 520 kr.
 (ca 8 cm) 

Herrberlock, UNIK. Veni, vedi, vici, är mitt hänge som jag gjort till min absolut bästa vän Armin. Utan kedja kostar denna runt 400 och uppåt,

JULklapp till syster!


Hjärta, ring samt ett herrsmycke till min bästa vän och min bror!

Hej igen! har nu gjort ett stort hjärta i silver i julklapp till lillasyster... vidare är min ring klar och när den är polerad nästa ons kommer jag lägga upp bilder på dessa verk!

Jag har tänkt att designa ett herrsmycke vars inspiration kommer från 5 mycket nära och kära personer, min pappa, min bror och min vän Armin, min vän Nima samt min livskamrat Jakob.

5 underbara människor som är självklara!... Nu skall ni få höra: en större rektangular silverplåt där jag, förutsatt att jag klarar det, får till tre V under varandra, i silvertråd som löds på, därefter skulle jag vilja slå in följande budskap (V)eni, (V)idi,(V)ici med silvertråd, kanske även en silvertråd som ramar in....

Denna design har skapats med bakgrund av att min underbara vän Armin fyller jämt, jag vill ge honom något speciellt och inte bara ett presentkort någonstans.... håll tummarna för att det blir så fint som jag tänkt.. Jag har även tänkt att göra ett exemplar till bror min, om jag hinner.

Jag skall för övrigt under mitt sista tillfälle på kursen göra ett smycke till min mamma med barnens namn!

Mi familia -me vida!
Mea familia est mea veta!

SILVER 925 BUSIG-PINGU


Har gjort PINGU nu,jag har ritat mallen på fri hand och gjort allt från scratch! Den ena är beställd och kommer med 70 cm kejda och lås att kosta 500 kr! Jag har även lödat fast ringen som kedjan går igenom och på baksidan har du silverstämplar samt min tag LOFS.

Fina foton av Eimi!!!


Armband med hematit sten!


Silver 925


tags med namn!

Silver 925 "persisk pärla"


Detta halssmycke är i Silver 925, förutom pärlan som återfinns i kollektionen i blandat material. 225kr

silver 925


Detta är början på min ring, jag kommer att löda ditt ett störrehjärta!

Silver 925


Ovan har jag min Charlie i  kollektionen. Charlie kostar 300 kr och finns bara i två ex, varav ett är beställt!
Mina namntags kan man beställa till våren och de ser ut som ovan, priser varierar, som tidigare sagt, beroende på aktuellt silverpris.

RSS 2.0